Om Smartskolen

Lidt om smartskolens og dens bagmand

Af Kim Ludvigsen, 24. maj 2014. Opdateret: 28. juli 2016.

SmartSkolen hjælper dig med at bruge de forskellige funktioner i mobiltelefoner, tavlecomputere og andre enheder. Du kan desuden finde tips til nye måder at bruge din enhed på eller til funktioner, som du måske ikke vidste din enhed har.

Du kan benytte søgeboksen til at finde guider og tips. Boksen indeholder to søgefelter, et til søgning i artikeltekst, og et til søgning i tags (mærkater). Alle guider og tips er forsynet med tags, så du nemt kan finde artikler om et bestemt emne. Når du skriver i søgefeltet til tags, får du vist en oversigt over alle eksisterende tags. Søgefeltet er dynamisk, så efterhånden som du skriver i det, vises kun tags, som indeholder det skrevne.

Savner du en guide, eller har du kommentarer til eksisterende guider eller tips, er du velkommen til at skrive til mig på kim@smartskolen.dk.

Nogle funktioner understøttes kun i visse udgaver af et styresystem, eller der kan være forskel på, hvordan funktionen benyttes i de forskellige versioner. Du er velkommen til at sende mig en mail for at fortælle, om der er forskel på en guide og din version, og også gerne hvilke forskelle der er. Sender du tilmed en mail med skærmbilleder, vil den blive modtaget med kyshånd.

I øjeblikket indeholder siden kun guider og tips til Android-baserede enheder af den simple årsag, at jeg ikke har en iPhone eller iPad, og heller ikke enheder med andre styresystemer, som fx Windows Phone. Får jeg lagt mine klamme hænder på en af Apples enheder eller enheder med andre styresystemer, vil der også komme guider og tips til dem. Har du en gammel eller ny enhed, som du vil donere, vil den blive modtaget med tak.

Bagmanden

SmartSkolen laves af Kim Ludvigsen. Jeg har tidligere skrevet artikler og guider om brugen af computere i min tid som skriverkarl for Politiken og Komputer for alle. Jeg har desuden lavet en hjemmeside om spionerende apps på Android-enheder, lavet en hjemmeside om sikkerhed på computere og jeg har lavet en række hjemmesider om andre emner.

Du kan finde Smartskolen på Facebook, og du kan finde mig på Google+. Vil du have besked, når der er nye sider i SmartSkolen, kan du abonnere på dens RSS-feed. Du kan kontakte mig via Facebook-siden, Google+ eller via mail til kim@smartskolen.dk.